QUI DESXIFRARÀ L’ENIGMA DEL TRESOR DE L’ESCARABAT D’OR?

A 5èA el mestre llegeix l’escarabat d’or, d’Edgar Allan Poe. Al capítol final es descriu com s’ha pogut trobar el tresor. Només ha calgut desxifrar el missatge del papir amb el que van embolicar el valuós escarabat d’or.

Sereu capaços de fer-ho?

Qui ho aconsegueixi guanyarà una bona nota i un diamant dolç!

Vinga, una pista: A good glass…fifty feet out.

Felicito els que heu arribat a aclarir el plànol del tresor de pirata Kid. Com a recompensa: un dels diamants dolços del cofre de l’escarabat d’or. Bon profit a en Dídac (únic representant masculí), l’Anna, l’Elba, la Blanca, la Cinta i la Yasmina.

4 thoughts on “QUI DESXIFRARÀ L’ENIGMA DEL TRESOR DE L’ESCARABAT D’OR?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>