ARRIBEN LES VACANCES DE PÀSQUA I ENS DEIXEN ELS MESTRES EN PRÀCTIQUES

Aquest segon trimestre ha estat llarg. Arriba la merescuda setmana de vacances de Pàsqua i amb ella acomiadem els futurs mestres que ens han acompanyat. A cicle superior hem tingut la Neus, el Raül i l’Àlex. A tots ells els desitgem que acabin el cicle de magisteri i que esdevinguin uns bons mestres .

A 5èA hem acomiadat la Neus Forés Abad agraint-li l’alenada d’aire fresc que ha suposat la seva estada entre nosaltres.

I aquí unes imatges per deixar-ne constància.

5èA VISITA RÀDIO TORTOSA

Aquest divendres, 4 d’abril de 2014 hem visitat les instal·lacions de l‘Emissora Municipal de Ràdio Tortosa, ubicades en uns baixos del carrer Montcada, al davant la Puríssima i que porta emetent des del 1999. Val a dir que es tracta  d’una sortida didàctica del programa educatiu Descobreix a Teua Ciutat, promogut per la regidoria d’educació de l’Ajuntament de Tortosa, que ens permet participar amb una activitat lectora de l’aula. Hem triat la de narracions orals tradicionals:   poemes i rondalles recitats apresos de memòria.

Sentir i veure els companys recitar i cantar als estudis de la ràdio ha estat una experiència extraordinària. Podeu consultar el facebook de Ràdio Tortosa

  https://www.facebook.com/radio.tortosa

S’emetrà dins el programa Biblioones  el  dijous, 17 d’abril de 13:00 a 14:00 – de 22:00 a 23:00 (R) i dissabte de 11:00 a 12:00 (R).

També ho podeu escoltar per internet obrint aquest enllaç amb data 10/04/2014.

 http://www.radiotortosa.cat/ca/podcasts/biblioones/1

VIDEO DE PROVA DE VEU ABANS D’ENREGISTRAR

 https://www.youtube.com/watch?v=d2SDhybtFA8&feature=youtu.be