Els animals sovint utilitzen les seves disfresses per quedar amagats i passar desapercebuts davant els depredadors o bé per poder caçar sense ser detectats per les seves preses, utilitzant l’estratègia del camuflatge.
Quan fan ús del camuflatge per a assemblar-se a altres animals diferents (per aparentar ser més perillosos i evitar predadors, per exemple) s’anomena mimetisme.

Mireu quin seguit d’imatges més impressionats sobre la capacitat que tenen certs organismes de camuflar-se.

Feu clic a sobre !

mussol

Mimetisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>