Eines 2.0: Type A4

Benvinguts i benvingudes!

Avui estrenem aquesta part del blog dedicada a les eines 2.0 més interessants que poden afavorir la producció de textos de qualsevol tipus.

Comencem amb la primera, que és una eina web anomenada Type A4 i com el seu nom indica, genera cartells lletra a lletra amb una mida de DIN-A4. És una eina molt adequada per a fer cartells per a la classe. Encara que la mida està prefixada a la del foli, aquesta eina genera un fitxer que baixa el rètol a l’ordinador en format pdf, i ja sabeu que un pdf també es pot imprimir amb format de dos pàgines en una. Així, també es pot adaptar el rètol a mida DIN-A5, per exemple.

Type A4

Com veieu en la captura de pantalla, aquesta eina és fantàstica per la facilitat en què es poden generar els cartells amb diferents tipus de lletra i de colors de fons.

Com podeu veure en aquesta part de la pantalla que està just a sota de l’anterior al lloc oficial, l’aplicatiu ens dona dos possibilitats: imprimir directament els folis amb les lletres o bé baixar el document en pdf.

imprimir o desar en pdf

Una utilitat a l’aula per a aquest programari podria ser, per exemple, si vulguéssem posar nom a un racó de treball, com la biblioteca d’aula o un racó de jocs. A l’aula de música l’hem utilitzat per a fer un cartell per al taller de ràdio.

Així és com es previsualitza a la pàgina:

Captura de pantalla 2014-01-12 a les 18.11.05

Així és com queda el document en pdf:

TALLER DE RADIO RETOL

Fonts: blog de recursos de Maria Jesús Camino

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>